skodelica

darilaskodelice za kavo skodeliceŠalčke, Skodelice, Poslovna darila, Promocijska darila | TODA.si

Velika izbira skodelic za kavo, čaj, kakav …

Skodelica za kavo

Skodelica za čaj

Na vse naše izdelke vam nudimo tisk

Bodi faca in si izdelaj šalčke ali skodelice za čaj po svojem okusu

Bodi faca in si izdelaj skodelice za kavo po svojem okusu

Za dodatne informacije nas pokličite na 051/ 366-336 ali pa nam pišite na info@toda.si

Poslovna Darila

in

Promocijska darila

TODA.si

Dostava

Hitro in zanesljivo preko GLS

Brezplačna dostava

nad zneskom 40€

Podpora

24 / 7 od Pon. do Pet.

Pijte dobro kavo ali čaj

  • Najboljša / Najboljši
  • Personalizirane

Naj naj

  • Najboljša / Najboljši
  • Zabavne

Ti si moja in edina

  • Personalizirane
  • Najboljša / Najboljši

Vžigalniki

Vžigalniki so nadvse nepogrešljivi ne samo za kadilce, pač pa jih navadno potrebujemo v vsakem gospodinjstvu in na vsakem koraku. Nikoli ne veš, kje bo potreben ogenj, prižig sveč, papirja, vej in ostalih stvari. Zatorej je dobro, da si, v kolikor še nimaš ali pa potrebuješ novega, svoj vžigalnik priskrbiš tudi ti. Poleg funkcionalnosti in uporabnosti se pri izbiranju novega vžigalnika lahko poigraš tudi z barvami, oblikami, poslikavami in motivi.

Preden izbereš in dokončno pokažeš na izbrani vžigalnik, natančno preberi, kakšnega si praktično ogleduješ. Vsem dobropoznani so denimo vžigalniki na kremen, povsem preprosti in enobarvnih oblik. Priljubljeni so tudi raznobarvni prozorni, vse pogosteje pa posegamo po elektronskih. Kakor koli že, katerega koli izbereš, pazljivo pazi pri njihovi uporabi. Namreč kljub precizni izdelavi in zaščiti, se z ognjem še vedno lahko prehitro raniš in opečeš.

Poleg priročnih, majhnih, žepnih vžigalnikih so izjemno praktični in uporabni tudi večji gospodinjski. Tudi pri slednjihlahko izbiraš med klasičnimi ali elektronskimi, prav tako pa se lahko tudi na tem mestu odločaš med raznolikimi barvami, poslikavami in motivi. Ravno zato pri vžigalnikih domišljiji praktično lahko pustiš prosto pot, najdeš pa jih na vsakem koraku. Ker je ponudba le-teh iz dneva v dan večja, včasih slednje privede do neizogibne zmede in neodločnosti. Da pa se temu vendarle lahko spretno izogneš, smo ti na največji spletni strani koledarji.shop pripravili primerjalno zbirko oziroma pestro paleto atraktivnih in praktičnih vžigalnikov. Na takšen način ti ne bo potrebno hoditi po raznovrstnih trgovinah in vžigalnike po spominu primerjati med seboj, pač pa jih le z nekaj kliki povsem enostavno iz domačega naslonjača lahko primerjaš tako po obliki, velikosti kot tudi po njihovi praktičnosti in vsestranskosti.

Back to Top